To strake seire for Åsane

Det ble 1-0 seier over Røa på Åsane Arena i dag

Åsane tok en ny og svært viktig seier i Toppserien da vi vant 1-0 mot Røa på Åsane Arena i dag. Etter å ha slått Kolbotn 2-0 i forrige runde, fortsatte laget vår gode form, med Marie Seim som dagens matchvinner.

Kampen mot Røa var preget av få store sjanser, spesielt i første omgang hvor begge lagene slet med å finne flyten. Røa var nær å ta ledelsen tidlig i andre omgang, men et velorganisert Åsane-forsvar og en trygg keeper i Savanna Duffy sto imot presset.

Det store høydepunktet kom i det 80. minutt da Marie Seim tok saken i egne hender og sikret ledelsen med et flott mål. Seieren gir oss tre svært viktige poeng i kampen om å sikre kvalikplassen i Toppserien, og vi har nå vunnet to kamper på rad.

For Røa fortsetter den tøffe høstsesongen, men for Åsane gir denne seieren et løft før de neste avgjørende kampene. Vi vil takke alle som møtte opp på Åsane Arena og støttet laget!