Milena Kokosz til Polen for play-off runder.

Polen spiller nå for å kvalifisere seg for EM- 2025 som finner sted i Sveits. De gjorde det dårligst i sin gruppe (A4) i EM-kvaliken og må vinne nå for å ha sjans til å være med videre.

Foto: Hordalandsfotball / Trond Spurkeland 

Milena Kokosz har startet de to siste kampene for Polen mot Østerrike og Island i den første runden. Polen har nå 2 kamper mot Romania 25 og 29 oktober.  Forhåpentligvis starter Milena Kokozs igjen for disse to viktige kampene.

Resultatet til Polen kan gi de to forskjellige utfall i disse play-off rundene.

Den første runden av sluttspillet er delt inn i to veier. Den første veien: her vil lagene som endte på tredje og fjerde plass i League A spille mot de fem gruppevinnerne og de tre best rangerte andreplassene i League C. (For rangeringen av de tre beste andreplassene, teller ikke resultatene mot lagene som endte på fjerde plass.) De åtte vinnerne går videre til andre runde.

Den andre veien i første runde: her vil de fire gruppevinnerne og de to best rangerte andreplassene i League B trekkes til seks oppgjør mot de resterende to andreplassene og fire tredjeplasserte lagene i League B. De seks vinnerne går videre til andre runde.

I andre runde kommer lagene fra begge veiene sammen og trekkes til syv oppgjør, med seeding for de syv høyest rangerte lagene basert på den samlede ligarangeringen i de europeiske kvalifiseringene. De syv vinnerne går videre til finaleturneringen.


Kampene:
Runde 1. Play-Off.
25.Oktober
Romania – Polen. Kl. 18:00.

Runde 1. Play-Off.
29.Oktober
Polen – Romania. Kl. 18:00.

Vil du ha mer informasjon kan du lese HER 
 

Annonse fra Obos-ligaen: