- Jeg har det bra

Det ble noen dramatiske sluttminutter da Åsane spilte mot Bryne. Sander Eng Strand ble liggende etter en stygg hodeduell. Kampen ble stoppet i syv minutter, men han kviknet til etter en tøff hodesmell. Nå sender han en takk og hilsen til alle.

Sander Eng Strand ble fraktet til legevakt og Haukeland for en grundig sjekk. Det står bra til med vingbacken vår - og han er nå hjemme med kjæresten.

- Jeg har det bra nå, men har skjønt at det så dramatisk ut. Jeg vil gjerne takke alle som bidro på Åsane Arena - og til helsepersonell på legevakt og Haukeland. Jeg blir fulgt opp - og så får vi se når jeg er tilbake på banen igjen. Det går fint med meg nå, sier Sander Eng Strand.

Det så stygt ut da Sander Eng Strand ble liggende. Kamplege og Røde Kors var kjapt ute på banen for å gi Åsane-spilleren nødvendig helsehjelp.

Sander Eng Strand profilbilde.jpg

- Helsepersonell på kamp gjorde en god jobb - og Sander fikk helsehjelp fra lege og Røde Kors. Jeg vil også skryte av dommer, Ali al Hatam. Han nølte ikke og han bidro sammen med helsepersonell. Det viktigste er at Sander har det bra nå. Han må ta tiden til hjelp - og så gleder vi oss til å se ham på banen igjen for Åsane, sier daglig leder i Åsane Fotball, Rune Eriksen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: