Før kampen: Start - Åsane

Onsdag venter Start i Kristiansand. I hjemmekampen ble sluttresultatet 2-2. Mame Mor Ndiaye ble tomålsscorer i det oppgjøret. Nå jakter Kristoffer Larsen (bildet) og lagkameratene nye poeng mot Start.

Kampen mot Start spilles på Sparebanken Sør Arena onsdag 23. august klokken 18.00. Oppgjøret sendes på TV 2 Play og hos Åsane Tidende. Sendestart er klokken 17.50, men er du i nærheten ta gjerne turen og hjelp laget mot viktige poeng.

Åsane har tatt 12 poeng på de siste åtte seriekampene. De oransje har vunnet to hjemmekamper på rad.

Nå ligger Åsane på kvalifiseringsplass og har fire poeng opp til Mjøndalen, som ligger på 13. plass med 21 poeng.

Tomålsscorer mot Start

Laget er i bra driv, men har noen skadeproblemer. Sist ut på skadelisten er Sander Eng Strand. Vingbacken fikk en tøff hodeskade i oppgjøret mot Bryne. Han har det fint nå, men er ute en stund.

Les mer om hendelsen her.

Sist vi møtte Start var i midten av mai. Start tok føringen etter 37 minutter av kampen på Åsane Arena. Målscorer var Alagie Sanyang. Rett etter sidebytte var Mame Mor Ndiaye frempå og utlignet til 1-1. Perfekt slått corner fra Kristoffer Larsen.

Mame første scoring.JPG
TOPPSCORER: Mame Mor Ndiaye har funnet veien til mål åtte ganger denne sesongen. To av målene kom mot Start på hjemmebane.

Bare fire minutter senere ble det en svært omdiskutert situasjon på Åsane Arena. Start-spiller, Sanyang, går i bakken rett utenfor 16 meteren. Dommer signaliserte først frispark, men omgjorde det til straffespark.

Luc Mares var sikker fra krittmerket og dermed var Start tilbake i ledelsen.

Åsane jobbet seg sterkt tilbake og etter 73 minutter var Ndiaye på farten igjen. Stian Nygard med en smart pasning til Åsane-spissen, som var iskald og dermed endte målfesten med 2-2.

Start akseptert bud på spiss

Nå er vi klare for returoppgjør mot mannskapet til Sindre Tjelmeland. Start ligger nå på en femteplass med 30 poeng. De har kommet bra i gang etter sommerferien. De gulkledde har vunnet to, spilt uavgjort i én kamp og tapt én. Tapet kom i bortekampen mot Raufoss i forrige serierunde.

De har kun to tap på Sparebanken Sør Arena. Nå er det mye som tyder på at Start selger den svenske spissen, Zakaria Sawo. Klubben har akseptert et bud på 23-åringen. Svensken har scoret fem mål og hatt en målgivende pasning.

Gratis OBOS Fanzone+

Mame Mor Ndiaye er vår toppscorer med åtte mål for Åsane.

Husk at det er ny hjemmekamp førstkommende søndag. da får vi besøk av Raufoss.

Det blir også OBOS Fanzone+ fra klokken 15.00 utenfor Åsane Arena. Her er det bare å møte opp. Alt er gratis og man får også gratis inngang på kampen mellom Åsane og Raufoss.