Før kampen: Åsane - Raufoss

Søndag er det duket for ny hjemmekamp. På motsatt banehalvdel står tidligere lagkamerater til Mame Mor Ndiaye. Raufoss er i god form og har tre seire på rappen, men vi har plukket seks poeng på de to siste hjemmekampene.

God stim på hjemmebane

I forrige serierunde gikk alle resultatene mot oss. Nå ligger vi under streken, men vi har plukket jevnt og trutt med poeng i august. 

På de to siste hjemmekampene har vi vunnet og tatt seks poeng. Nå venter Raufoss. Et lag som er i slag. På de fem siste kampene har de vunnet fire og står kun med ett tap. De har blant annet vunnet mot Kongsvinger på bortebane.

- Dette blir en spennende kamp mot et lag som viser god form, sier Mame Mor Ndiaye.

Åsane-spissen hadde noen gode sesonger i Raufoss før han kom til vår klubb i vinter. I bortekampen i mai spilte vi 0-0 mot de gulkledde. Vi hadde våre muligheter, men det ble mye stang ut.

- Det er alltid fint å møte gamle lagkamerater. Det ser jeg frem til, forteller Åsane-spissen.

- Det blir ti finaler for oss

Ndiaye har funnet veien til nettmaskene åtte ganger denne sesongen. Nå håper han at det kommer flere mål mot Raufoss.

- Forhåpentligvis blir det mål og seier for oss. Det ville vært perfekt, smiler Ndiaye.

Åsane sliter litt med skader, men vi har mange gode spillere som skal sloss for viktige poeng på søndag.

- Vi skal fortsette den gode trenden med å vinne her hjemme og ta poeng. Vi ser frem til å møte Raufoss, sier Morten Røssland.

Da Raufoss besøkte Åsane Arena i oktober i fjor vant vi 1-0. Erling Myklebust nettet etter 19 minutter av kampen. Seieren der sikret oss videre spill i OBOS-ligaen. En ny seier mot Raufoss vil bety mye for oss i kampen om å overleve i divisjonen.

- Jeg har stor tro på at vi skal bli værende i divisjonen. Vi har ti kamper igjen og 30 poeng å spille om. De ti siste kampene blir som finaler for oss. Vi skal gjøre alt for å klare dette, sier en kampklar angrepsspiller.

Fremgang for Sander

Kampklar er ikke Sander Eng Strand. Han fikk en stygg hodesmell i hjemmekampen mot Bryne, men det er god fremgang for vår gode vingback. I dag har han rørt seg litt på kunstgresset på Åsane Arena.

De neste dagene vil avgjøre om når han er tilbake i den oransjedrakten. Viktig å ikke forhaste seg, men det ser lovende ut. Det er flott å se Sander tilbake på fotballbanen.

Sander trening skade.jpg

Husk at Åsane Fotball byr på fotballfest i morgen. OBOS Fanzone+ starter klokken 15.00. Her blir det mange stands og aktiviteter for store og små.

Arrangementet er gratis og du kan også vinne fete premier. Kampen mellom Åsane og Raufoss starter klokken 17.00. Alt er gratis, men sikre deg inngangsbillett HER.

La oss gjøre vårt fra tribunen. Bli med på fotballfesten.

Annonse fra Obos-ligaen: