Eirik Bakke ny hovedtrener

Eirik Bakke er ansatt som ny hovedtrener i Åsane og overtar stafettpinnen fra Morten Røssland som gir seg med umiddelbar virkning.

Foto: Hordalandsfotball

Åsane har i dag ansatt Eirik Bakke som ny hovedtrener i Åsane Fotball med kontrakt ut 2026 sesongen. Eirik begynner sin jobb på trening med laget i morgen og leder laget mot Sandnes Ulf på lørdag.

Eirik Bakke har en lang og innholdsrik karriere bak seg, som spiller så spilte han for Sogndal, Brann og Leeds og har i tillegg 27 landskamper for Norge på CVen. Etter at han la opp som spiller har han vært trener i Sogndal og sist i fjor i Lillestrøm.

-Eirik Bakke er en synlig og tydelig trener med en klar og tydelig spillestil. Han ønsker å spille en offensiv fotball og dominere kamper, noe som passer godt inn i klubbens visjon, sier Styreleder Jostein Hatlebrekke.

-Åsane fotball er ein klubb som kjem til å passe meg godt. Med gode verdiar og visjonar i botn så er dette ei reise eg har lyst å vere med på. Ambisjonen til klubben om å vere ein utviklande klubb som skal etablere seg i toppen av norsk fotball tykkjer eg er spennande, sier Eirik Bakke

-Åsane har gode fasilitetar med eit flott anlegg som legg eit godt grunnlag for å kunne utvikle fotballspelarar og ha ein god treningskultur, fortsetter Bakke

-Morten Røssland har gjort ein veldig god jobb for Åsane over lang tid, som eg gledar meg til å bygge vidare på, avslutter Eirik bakke med

Vi ønsker Eirik Bakke velkommen til Åsane og ønsker samtidig og takke Morten Røssland for innsatsen han har lagt ned i klubben igjennom mange år!

Annonse fra Obos-ligaen: