Åsane kjempet tappert, men Ranheim tok seieren

Det ble ett 2-1 tap mot Ranheim i en utsatt kamp i kveld

I en intens kamp på Åsane Arena viste hjemmelaget stor vilje, men Ranheim stakk av med seieren, 2-1 i en viktig kamp i OBOS-ligaen. Åsane åpnet kampen med stor intensitet, og allerede etter 45 sekunder forsøkte Sebastian Haugland seg med et spektakulært brassespark som dessverre gikk over mål. Etter en frisk start fra Åsane, pådro Einar Iversen seg et gult kort etter 10 minutter. Kun ett minutt senere kom Ranheim til en farlig sjanse, men skuddet gikk like utenfor Simen Kjellevolds mål.

Ranheim tok ledelsen etter 17 minutter med et vakkert mål av Mathias Emilsen etter et hurtig oppbygd angrep. Åsane var nære på å utligne før pause, spesielt med en sjanse fra Sander Eng Strand etter 41 minutter, men Ranheims keeper holdt ballen ute. Lagene gikk til pause med Ranheim i føringen, 1-0.

I andre omgang gjorde Åsane et offensivt trekk ved å sette inn Steffen Lie Skålevik og Stian Nygard. Det så lovende ut for vertene da Simen Kjellevold reddet et straffespark etter 47 minutter, men bare to minutter senere økte Lucas Kolstad Ranheims ledelse til 2-0 med et vakkert langskudd fra 25 meter.

Åsane ga ikke opp, og etter 81 minutter reduserte Erling Myklebust med en heading som ga nytt håp. Til tross for flere forsøk på å utligne, klarte Ranheim å holde stand og sikre seieren.

Med tapet ligger Åsane fortsatt utsatt til i nedrykksstriden. De tre siste kampene i sesongen er som cupfinaler for klubben, med kamper mot Sogndal (borte), Lyn (hjemme), og Levanger (borte) som avgjørende for å beholde plassen i OBOS-ligaen.