Vel gjennomført DNB Familiedag

Store og små koste seg på søndagens familiedag. Med over 300 barn påmeldt hvor alle deltok i rebusløp og fikk møte A-lags spillere på hver post.

Søndagens DNB familiedag var en stor suksess hos deltagerne. Fra 11:00 - 13:00 kunne familier komme inn på Åsane Arena.
Det ble arrangert rebusløp med forskjellige stasjoner hvor barna kunne møte A-lag spillere på hver post. Under rebusløpet kunne deltakerne forsyne seg av gratis boller, saft og kaffe. Etter vel gjennomført rebusløp fikk alle deltagerne utdelt hver sin goodiebag av DNB.

En av de første stasjonene barna kunne delta på var potetløp etterfulgt av den klassiske skuddveggen hvor alle som ønsket det fikk prøve skuddfoten på våre keepere fra topplagene. Det var spesielt artig å få ballen i mål og et kryss for vel-gjennomført oppgave. På neste stasjon ble det organiserte fotball kamper hvor barna spilte mot A-lag spillere, dette bragte frem mange smil.
Fotball-dart, ansiktsmaling, en selfievegg med spillere og en helt egen intervju vegg var blant de neste stasjonene barna kunne delta på. Ved intervju veggen fikk barna erfare spenningen med spørsmål og mikrofon.
Velg-ut-laget og taktikk med trenere i garderoben var en ny stasjon i år, her fikk barna velge ut spillere og plassere dem på banen, de fikk være delaktige i prosessen som skjer før kamp, på barnas premisser. 

En stasjon vi valgte og legge ekstra fokus på i år ble holdt av våre #STOPP ambassadører, Kaja Karlsen og Ola Hetle-Nilsen.  #STOPP handler om å si nei til all diskriminering innen idretten. 
Barna som satte seg ned med ambassadørene våre fikk ha en fin samtale om mobbing, hets inkludering og hvordan være en god venn på et nivå som var tilpasset barna. 

Vi vil takke DNB for muligheten til å skape en fantastisk dag for nærmiljøet i Åsane. Ikke minst takker vi alle frivillige som stilte opp og gjorde dagen minneverdig, for store og små. 

Se noen av bildene her! Resten kan sees på vår instagram konto: asanefotball/aasanekvinner
 

En jente med lyst hår smiler mot kamera sammen med en gutt med lyst hår, de står fremfor en dør hvor det er hengt opp to t-skjorter. En oransje som er drakten til Åsane Fotball og en svart hvor det står #STOPP rasismen.
Kaja Karlsen og Ola Heltne-Nilsen på vår #STOPP stasjon.
en liten gutt gjør seg klar til å skyte på mål
Ivrig deltaker som skal skyte på mål
To jenter smiler inn i kamera med en fotball ved bena
To fotballglade jenter syns rebusløpet var kjempe gøy
Milena kokosz krysser av en liten jente sinn aktivitet på ark
kryss av A-lag spiller Milena Kokosz var viktig ved gjennomført aktivitet
Ole kallevåg og en liten gutt som smiler
Ole Kallevåg veileder en ivrig deltager.

 

Annonse fra Obos-ligaen: