Åsanes første seier for sesongen etter dramatisk kamp mot Lyn

Kampen mellom Åsane og Lyn i Toppserien 2024 var preget av spenning og forventning, spesielt for Åsane, som var desperat etter poeng før det kommende møtet mot tabellnabo Arna-Bjørnar. Etter at Miki Lladó tok over som trener, har laget vist positive endringer både offensivt og defensivt, med en mer tydelig spillestil og større lagvilje.

De 185 fremmøtte tilskuerne fikk se en intens kamp fra start. Første omgang var jevnspilt med sjanser til begge lag, der Lyn kom nærmest med et tverrliggerskudd. Mot slutten av omgangen satte Lyn press på Åsane, men Helene Lokøy Gloppen, som var tilbake fra skade, ledet an en solid forsvarsrekke som holdt stand.

Etter 74 minutter kom kampens eneste mål, signert sommerens nysignering Marie Seim. Hun dro seg forbi to Lyn-spillere og satte ballen sikkert mellom beina på Lyns keeper, Kirvil Odden Sundfjord. Dette var Seims første mål i Toppserien for Åsane, og hun ble fortjent kåret til lagets beste spiller.

Seieren, som kom etter 20 forsøk uten tre poeng, var en enorm lettelse for laget og støtteapparatet. Trenerteamet var svært fornøyd med lagets prestasjon, spesielt med hvordan de klarte å holde hodet kaldt i dramatiske sluttminutter og sikre en etterlengtet seier. Dette gir Åsane et viktig løft i kampen om å holde seg unna nedrykk før den viktige kampen mot Arna-Bjørnar.

Annonse fra Obos-ligaen: